5-Elementen Yoga

 

Een nieuwe yogavorm die je leert bewegen vanuit het  bewustzijn van de 5 elementen, basisenergieën die ons omringen, te weten: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Elk van deze elementen kenmerkt zich door een specifieke beweging. Bijvoorbeeld de naar buitengerichte strekking (extensie) van het Vuur of de torsiebeweging van het Houtelement. 

Leren bewegen vanuit dit bewustzijn geeft de diepe werking die kenmerkend is voor deze yogavorm. Tegelijk bouw je soepelheid en kracht op, met name in het onderste energiecentrum, de buik. Door het ontwikkelen van een krachtig energiecentrum in je buik, is deze yogavorm bij uitstek geschikt je te helpen gronden en je beter bestand te maken tegen overmatige prikkels van buitenaf.

5 Elementen yoga bestaat deels uit bekende yogabewegingen, maar nu aan elkaar geregen, deels uit nieuwe bewegingen. Ze zijn ontwikkeld en samengesteld door de Belgische Tao-leraar Dirk Oellibrandt.

Een intensieve cursus met een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en feed back.

 

 

Praktische info

5 Elementen Yoga, Online najaar 2020

Wanneer: elke donderdagavond vanaf donderdag 27 augustus (instromen en losse les mogelijk)
Tijd:
18.15 –  19.45 uur.
Prijs: € 10 per les 

Op zoek naar Yogales, Yogacursus, yogaleraar in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.