5-Elementen Yoga

 

Een langzame yogavorm sterk gericht op het voelen en dus werkelijk in contact komen met je lichaam.

Natuur
Je leert bewegen vanuit het bewustzijn van de 5 elementen, kwaliteiten van energie die je in je lichaam en in de natuur om je heen kunt waarnemen.

Specifieke beweging
Elk van deze elementen kenmerkt zich door een specifieke beweging. Bijvoorbeeld de naar buitengerichte strekking (expansie) van het Vuur of de torsiebeweging van het Houtelement. 

Diepe werking
Leren bewegen vanuit dit bewustzijn geeft de diepe werking die kenmerkend is voor deze yogavorm. Tegelijk ontwikkel je energetisch bewustzijn. Je maakt kennis met de healing sounds en de kleuren die geassocieerd zijn met de 5 elementen.

Krachtige kern
Je bouwt soepelheid en innerlijke kracht op, met name in het onderste energiecentrum, de buik. Door het ontwikkelen van een krachtige kern in je buik, is deze yogavorm bij uitstek geschikt je te helpen gronden. Je wordt beter bestand tegen overmatige prikkels van buitenaf.

Balans
In een gezond lichaam lichaam zijn de 5 elementen in balans. Dit in balans komen kun je na één les al goed voelen.

Een intensieve cursus met een kleine groep (maximaal 12 deelnemers). Ook online is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en feed back.

 

Praktische info

Online Tao 5-Elementen Yoga, winter 2022

online lessen donderdagavond
Datum
: doorlopend wekelijks 
Tijd:
 18.15 – 19.45 u
Prijs: € 60, op basis van 6-strippenkaart 

Op zoek naar Yogales, Yogacursus, yogaleraar in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.