5-Elementen Yoga

 

Een nieuwe yogavorm die je leert bewegen vanuit het bewustzijn van de 5 elementen, kwaliteiten van energie die je in en om je heen (in de natuur) kunt waarnemen, te weten: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Elk van deze elementen kenmerkt zich door een specifieke beweging. Bijvoorbeeld de naar buitengerichte strekking (expansie) van het Vuur of de torsiebeweging van het Houtelement. 

Leren bewegen vanuit dit bewustzijn geeft de diepe werking die kenmerkend is voor deze yogavorm. Tegelijk ontwikkel je jouw energetisch bewustzijn. Je bouwt  soepelheid en innerlijke kracht op, met name in het onderste energiecentrum, de buik. Door het ontwikkelen van een krachtige kern in je buik, is deze yogavorm bij uitstek geschikt je te helpen gronden en je beter bestand te maken tegen overmatige prikkels van buitenaf.

5 Elementen yoga bestaat deels uit bekende yogabewegingen, maar nu aan elkaar geregen, deels uit nieuwe bewegingen. 

Een intensieve cursus met een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en feed back.

 

Praktische info

Online Tao 5-Elementen Yoga, voorjaar 2021

8 online lessen donderdagavond
Datum
: 1 april t/m 27 mei (geen les 13 mei, Hemelvaart)
Tijd:
 18.15 – 19.45 u
Prijs: € 60, op basis van 6-strippenkaart 

Op zoek naar Yogales, Yogacursus, yogaleraar in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.