Reviews


 

Meridiaan Chi Kung

“Meridiaan chi kung is de eerste vorm van lichaamsbeweging waar ik me op mijn gemak voel. Fantastisch, wat een mooie zachte vorm, alles komt er samen. En daar sluit Koen als geen ander op aan.”
Anna, onderzoeker

 

“De bewegingen zijn zo natuurlijk, het is alsof ik ze altijd al gekend heb.”
Simone, docent

 

“Ik ben blij dat ik meedoe. Elk keer word ik weer geraakt door sommige bewegingen en voel ik mij meer gegrond na afloop.”
Renée

Healing Tao

“Het fijne van Healing Tao is dat je jezelf nooit hoeft te forceren, dat ‘gewoon zijn’ en in je eigen tempo meedoen (of rustig op een stoel meeluisteren) al heel veel oplevert.”
Els, docent

 

 “De rustige, verstilde oefeningen brengen mij in bewust contact met mijn lichaam. Innerlijke spanningen lossen op: mijn leven krijgt meer glans en lichtheid.”
José, docent Engels

 

“Tao van de Man is een verrijking van mijn leven. Het zijn momenten om volledig in contact te komen met mijzelf. En met de energie die mij voedt en in mij circuleert. Mijn kijk op seksualiteit is veranderd door deze cursus.” 
Henk, docent

 

“De cursusTao van de man is voor mij een belangrijk rustpunt in mijn zeer drukke leven. Ik leer beter te voelen in mijn lichaam en wordt me bewust van energie.”
Emiel

 

“Tao bij Koen wordt een verbindende, helende factor tussen jou en de wereld, op de meest zachtaardige manier denkbaar.”
Florence

 

“De Tao-lessen geven me bovenal rust. De rustige en inspirerende manier waarop Koen de lessen geeft is heel prettig.”
Willem, energetisch therapeut

 

“Voor mij echt een moment voor mezelf, om even één te zijn met mijn lichaam. Na alle hectiek van de dagelijkse bezigheden, vind ik het fijn om naar binnen gericht te zijn. Krijg er energie van.”
Gerdien, shiatsutherapeut  

 

“Koen bouwt zijn cursussen zorgvuldig op, begeleidt je zeer kundig en laat je kennismaken met een rijk geschakeerd en gevarieerd aanbod aan oefeningen.”
Marieke, psycholoog

 

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.