Levenskrachtritueel

 

Het Levenskrachtritueel geeft je een gevoel van eenheid. Een gevoel van rust in jezelf en tegelijk verbondenheid met alles.  

Geometrische symbolen
Je brengt jezelf in deze staat door superzachte bewegingen te maken. De bewegingen hebben de vorm van geometrische symbolen. Je kunt de symbolen zien als vormen van gebundelde energie. Door je ermee te verbinden kom je in diepere bewustzijnslagen. 

Wezenlijk anders
Zo leer je voelen, of herinner jij je weer, dat Leven iets wezenlijk anders is dan “het leven” dat je dagelijks leidt. Of waardoor je misschien zelfs lijdt.   

Gebed
De bewegingen kun je staand of zittend doen. Het Levenskrachtritueel is een meditatie-in-beweging. Het kan voelen als een gebed omdat je je verbindt met de heilige geometrie van de schepping.

Tijdloze ruimte
In een periode van stress en verwarring kun je zo je energieveld ruim houden en uitgelijnd. Het ritueel laat je zinken in een neutrale, tijdloze ruimte die er altijd is. Zo herinner jij je weer wie je werkelijk bent. En waar je vandaan komt. 

15 bewegingen
In totaal zijn er circa 15 bewegingen, die zowel uit oosterse als westerse spirituele tradities voortkomen. 

Samen doen
In de les (live of online) leer je stap voor stap een groot aantal symbolen van het ritueel. Ik geef toelichting, en we gaan vooral de meditatieve bewegingen samen doen. 

Klik gerust voor een korte impressie op:https://www.youtube.com/watch?v=1IVXSA6Vgxg&t=80s

 

“Het levenskrachtritueel is goud. Ben dankbaar dat het op mijn pad is gekomen…het opent een enorme potentie terwijl in mij rust is.  ‘Ik leef’, wat een cadeau!”

 

Praktische informatie 

Najaar 2023

Live in Amsterdam en Lier (België)
lesgevers: Koen Tangelder en Eva leens
Wanneer: zaterdag 23 september
Voor wie: beginners en wie wil verdiepen
Locatie: Okido yogastudio, Van Ostadestraat 387, Amsterdam
Tijd: 10.00 tot  17.00u
Prijs: € 110, (incl. btw)  

Live in Lier, België
Wanneer: zaterdag 16 september 2023
Voor wie: beginners en wie wil verdiepen
Locatie: De Tuintempel, Kriekenstraat 35, Lier
Tijd: 11.00 tot 18.00u
Prijs: € 99, (incl. btw)  

Nieuwe reeks in 2023!

8 keer op donderdagavond, online
Wanneer: 21 september t/m 9 november mei    
Proefles: eerste les, 21 september 
Voor wie: beginners en zij die willen verdiepen
Tijd: 20.30 tot  circa 21.30u
Prijs: € 145, (incl. btw) Proefles € 19,50 
Herhaling: 33 % korting

Verdiepende sessies op dinsdag, online

Wanneer: dinsdagavond, elke even week
Voor wie: alleen te volgen na intensive 1 en 2, of na wekelijkse cursus 
Tijd: 20.30 – 21.30u
Prijs: 10-strippenkaart € 100

Verdiepende sessies op woensdag, online

Wanneer: woensdagochtend, elke oneven week
Voor wie: alleen te volgen na intensive 1 en 2, of na wekelijkse cursus
Tijd: 08.00 – 09.00u
Prijs: 10-strippenkaart € 100

 

“De dinsdagavonden zijn me zo dierbaar, het voelt als ‘heilige tijd’ die we maken tussen 21-22u. Gisterenavond en ook al eerder beginnen als vanzelf de tranen uit mijn ogen te stromen. Het voelt als smelten, oud verdriet proef ik ook en ik probeer me vooral op de beweging te richten deze in mijn lijf te voelen en niet in het verhaal. De beweging van ‘mijn lichaam is de aarde’ raakt diep, de aarde energie resoneert sterkt in mijn lijf, lijkt dingen los te maken, is heel gronden. Ook de kosmische energie is steeds meer voelbaar in mijn lijf. De woorden ‘hou het zacht’ en ‘voel het in je lijf’ zijn zachte reminders voor mij om de bewegingen te verinnerlijken, en dat brengt echt wat anders dan als ik ze voor me ‘zie’. Prachtig, diep, verstillen en levendig, zo wat woorden die er in mij opkomen.”
X, X

Het levenskrachtritueel geeft me duidelijkere inzichten en een sprankelende klaarheid in mijn leven en nieuwe projecten… jouw manier van aanbrengen is bijzonder Koen.”
Aleide

Op zoek naar Healing Tao, Rituelen of Meditatie met geometrie in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Antwerpen, Mechelen en Gent. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.