Levenskrachtritueel

Meditatie in beweging

Het Levenskrachtritueel is een serie eenvoudige, zachte bewegingen in de vorm van geometrische symbolen. Je kunt de symbolen zien als gecomprimeerde energie. Door je ermee te verbinden kom je in diepere bewustzijnslagen, de subtielere energieën van Leven, met dat wat we in oorsprong zijn. 

De bewegingen kun je staand of zittend doen. Het Levenskrachtritueel is een meditatie in beweging en kan voelen als een gebed, omdat je je verbindt met de heilige geometrie van de schepping.

In deze periode, waarin velen worden geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven, kan het Levenskrachtritueel je energieveld ruim houden. Door je meer en dieper te verbinden met de verfijnde energieën kun je op den duur merken dat niet jij de bewegingen maakt, maar dat ze als het ware worden gemaakt. Eenvoudig door je te verbinden met de symbolen. Magisch en tegelijk doodgewoon, want het is jouw, onze, natuur.  

In totaal zijn er circa 15 bewegingen, die zowel uit Oosterse als Westerse spirituele tradities voortkomen. Het Levenskrachtritueel is ontwikkeld door de alchemist Dirk Oellibrandt. Bij hem ben ik gecertificeerd tot leraar.

In een serie online lessen van 45 minuten leer je stap voor stap een groot aantal symbolen van het Ritueel. Ik geef toelichting, en we gaan vooral de meditatieve bewegingen samen doen. 

Voor een korte impressie klik op: https://www.youtube.com/watch?v=zcsvmsNsguU

 

“Het levenskrachtritueel is goud. Ben dankbaar dat het op mijn pad is…het opent mijn/ een enorme potentie terwijl in mij rust is.  ‘Ik leef’, wat een cadeau!”
X, X.

Praktische info en data 

Online Beginners Intensive 1
Wanneer:
5 ochtenden van maandag 12 t/m vrijdag 16 oktober 2020* (Proefles: eerste les maandag 12 oktober).
Voor wie: beginners en zij die willen verdiepen
Tijd: 7.30 tot  circa 8.15u
Prijs: €75, Proefles €15

Online Verdiepend Intensive 2
Wanneer:
5 ochtenden: data volgen binnenkort
Voor wie: zij die Intensive 1 hebben gevolgd of een eerdere cursus
Tijd:
7.30u tot circa 8.15u
Prijs:
 €75

*Mocht je een (paar) keer niet kunnen op deze tijd, dan kun je de sessie naderhand in je eigen tijd volgen via de link die ik je stuur.

VERDIEPENDE SESSIES VANAF SEPTEMBER

Sessies op dinsdagavond, online 
Wanneer: 10 x vanaf dinsdagavond 15 september, elke even week
Voor wie: alleen te volgen na intensive 1 en 2, of na eerdere cursus 
Tijd: 21.00 – 22.00u
Prijs: strippenkaart € 100  (geldig t/m 16 maart 2021)

Sessies op woensdagochtend, online
Wanneer: 10 x vanaf woensdagochtend 23 september, elke oneven week
Voor wie: alleen te volgen na intensive 1 en 2, of na eerdere cursus 
Tijd: 08.00 – 09.00u
Prijs: strippenkaart € 100  (geldig t/m 24 maart 2021)

“De dinsdagavonden zijn me zo dierbaar, het voelt als ‘heilige tijd’ die we maken tussen 21-22u. Gisterenavond en ook al eerder beginnen als vanzelf de tranen uit mijn ogen te stromen. Het voelt als smelten, oud verdriet proef ik ook en ik probeer me vooral op de beweging te richten deze in mijn lijf te voelen en niet in het verhaal. De beweging van ‘mijn lichaam is de aarde’ raakt diep, de aarde energie resoneert sterkt in mijn lijf, lijkt dingen los te maken, is heel gronden. Ook de kosmische energie is steeds meer voelbaar in mijn lijf. De woorden ‘hou het zacht’ en ‘voel het in je lijf’ zijn zachte reminders voor mij om de bewegingen te verinnerlijken, en dat brengt echt wat anders dan als ik ze voor me ‘zie’. Prachtig, diep, verstillen en levendig, zo wat woorden die er in mij opkomen.”
X, X

Het levenskrachtritueel geeft me duidelijkere inzichten en een sprankelende klaarheid in mijn leven en nieuwe projecten… jouw manier van aanbrengen is bijzonder Koen.”
Aleide

Op zoek naar Healing Tao, Rituelen of Meditatie met geometrie in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Antwerpen, Mechelen en Gent. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.