Over Koen Tangelder

 

Koen: “Mijn leven is rijker geworden naarmate ik meer mijn lichaam ging bewonen. Dank daarvoor aan al mijn leraren en grote dank aan het miraculeuze lichaam en Leven zelf. Ik ben er iedere dag weer door gefascineerd en voel diepe motivatie dit door te geven.”

Koen (1957) was aanvankelijk antropoloog en beoefent sinds 1997 taoïstische meditatie en beweging. Hij geeft als Tao teacher ruim 15 jaar les, zowel aan groepen als op individuele basis en in organisaties. Hij is ook acupuncturist en voorts shiatsu practitioner en bodyworker met 20 jaar ervaring. (Voor behandelingen zie http://koentangelder.nl/index.html).

Kenmerkend is zijn heldere en rustige manier van lesgeven. Hij weet zijn kennis van de Oosterse geneeswijzen te verweven in zijn lessen en je op ongedwongen wijze en met enthousiasme mee te nemen.

Koen FB 2

 

De taoïstische master Mantak Chia was een belangrijke leraar voor Koen. Daarnaast kreeg Koen les van een groot aantal buitenlandse en Nederlandse leraren die allen door Mantak Chia’s Universal Healing Tao zijn geïnspireerd. Enkele daarvan zijn Michael Winn (VS), Masahiro Ouchi (Japan) en Dirk Oellibrandt (België). Bij deze laatste leraar is Koen gespecialiseerd in o.a. Meridiaan Chi Kung, 5-Elementen Yoga en Levenskrachtritueel.

Koen: “Ik geef les met toewijding en geduld. En met humor. Als jij hiervoor openstaat wordt het zeker een heel boeiende en fijne ervaring. Ik verheug me erop je te ontmoeten!” 

Op zoek naar een Tao leraar of Tao training in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out. Zeer bekend met Mantak Chia, Michael Winn, Masahiro Ouchi en Dirk Oellibrandt.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.