Over Koen Tangelder

Koen: “Mijn leven is rijker geworden naarmate ik meer mijn lichaam ging bewonen. Dank daarvoor aan al mijn leraren en grote dank aan het miraculeuze lichaam en Leven zelf. Ik ben er iedere dag weer door gefascineerd en voel diepe motivatie dit door te geven.”

Koen (1957) was aanvankelijk antropoloog en beoefent sinds 1998 taoïstische meditatie en beweging. Hij geeft hierin ruim 10 jaar les, zowel aan groepen als op individuele basis en in organisaties. Koen is één van de weinige leraren Meridiaan Chi Kung in Nederland en de enige die 5-Elementen yoga aanbiedt. Koen is ook acupuncturist en voorts shiatsutherapeut en bodyworker met 20 jaar ervaring. (Voor behandelingen  zie http://koentangelder.nl/index.html).

Kenmerkend is zijn heldere en rustige manier van lesgeven. Hij is accepterend in aanwezigheid, zonder oordeel over hoe je beweegt, terwijl hij wel degelijk aanwijzingen geeft en meekijkt. Dat maakt het zelf ontdekken zo leuk. Hij weet zijn kennis van de Oosterse geneeswijzen te verweven in zijn lessen en je op ongedwongen wijze en met enthousiasme mee te nemen.

 

De taoïstische training die Koen kreeg is gebaseerd op kennis die Tao-meester Mantak Chia uit oude bronnen kreeg overgeleverd.

Koen kreeg zowel les van Mantak Chia zelf, als van een groot aantal Nederlandse en buitenlandse leraren uit diens Universal Healing Tao systeem, waaronder Michael Winn (VS), Masahiro Ouchi (Japan), Dirk Oellibrandt (België)

Koen: ”Ik zie ernaar uit jou ook het effect van de bewegingen en meditaties te laten ervaren. Om je te begeleiden naar je essentie, waardoor je vitaal met stevigheid en vreugde door het leven kunt”

Op zoek naar een Tao leraar of Tao training in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out. Zeer bekend met Mantak Chia, Michael Winn, Masahiro Ouchi en Dirk Oellibrandt.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.