Healing Tao

 

Healing Tao is gebaseerd op een eeuwenoude taoïstische traditie uit China. De verbinding met de natuur staat hierin centraal, vertaald in de 5 elementen: kwaliteiten van energie die overal in en om ons zijn terug te vinden. Het menselijk lichaam is voor de Taoïst een afspiegeling van het grote geheel, het heeft dezelfde krachten in zich als het universum en de aarde.

In de Tao lessen ligt het accent op het weer in contact brengen van lichaam en geest met die krachten om ons heen.

 

“De rustige, verstilde oefeningen brengen mij in bewust contact met mijn lichaam. Innerlijke spanningen lossen op: mijn leven krijgt meer glans en lichtheid.”
Marieke, docent Engels.

Healing Tao > Tao van de Man, Antwerpen.

Transformatie van de mannelijke seksuele energie. 

Intensieve basiscursus met eeuwenoude taoïstische technieken en krachtige meditaties. Alleen voor mannen!

Een groot deel van de les is ingeruimd om jou kennis bij te brengen van taoïstische technieken om seksuele energie om te zetten in vitaliteit en gezondheid. Dit houdt in dat je leert hoe je je ejaculatie kunt uitstellen of stoppen. Je behoudt daardoor kostbare levensenergie die je in je lichaam leert circuleren. Je kunt zo ook intensere orgastische lichaamservaringen hebben.

Belangrijk is dat je meer voeling gaat krijgen met je lichaam. Als je langere tijd traint ontwikkel je een energetisch open en transparant lichaam, met een ijzersterke structuur en verbonden met je hart. Jouw hele lichaam wordt jouw zwaard. Deze training biedt je daarvoor de juiste handvatten.

Veel mannen hebben seksuele fixaties of verslavingen. Door beoefening van de technieken uit de cursus ontvouwt zich langzaamaan iets in jou dat sterker is dan je drift. Je komt meer in rust – niet berusting!- en harmonie met jezelf en kunt je een vrijer en blijer mens gaan voelen.

Je leert in deze praktische cursus de basismeditaties en oefeningen uit de tao-training, waaronder het balanceren van je emoties via specifieke bewegingen en klank. 

We oefenen uitgebreid deze technieken en je krijgt hierop direct feedback, zodat je er thuis op de juiste wijze mee aan de slag kunt. Tekstmateriaal en audiobestanden ondersteunen je bij het oefenen tussen de trainingsdagen door.

Ben je toe aan een nieuwe stap? Dan heeft deze training je zeker veel te bieden.

Meer lezen?

Van Stress naar Evenwicht, Mantak Chia.

Taoïstische geheimen der liefde 1, Transformatie van de mannelijke seksuele energie. Mantak Chia en Michael Winn.              

De multi-orgastische man, moderne taoïstische liefdestechnieken voor de man, Mantak Chia & Douglas Abrams Arava.

“De training is een verrijking van mijn leven. Het zijn momenten om volledig in contact te komen met mijzelf. En met de energie die mij voedt en in mij circuleert. Mijn kijk op seksualiteit is veranderd door deze cursus.” 
Henk, docent.

“De cursus is voor mij een belangrijk rustpunt in mijn zeer drukke leven. Ik leer beter te voelen in mijn lichaam en word me bewust van energie.”  
Emiel

 

“De kunst van een goede marathon lopen is vooral een energievraagstuk. De Tao-les helpt me daarbij enorm. Dankzij de oefeningen heb ik heerlijk kunnen lopen zonder al teveel energie te verliezen”                                                       
Martijn, ondernemer.

 

Praktische info

Najaar 2019, Tao van de man, Antwerpen.
Introductieavonden in Gent en Antwerpen.
Wanneer: vrijdag 11 oktober 19.30 – 21.00 uur.
Waar:
De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, Deurne.
Prijs: € 5,00.

Wanneer: vrijdag 18 oktober 19.30 – 21.00 uur.
Waar:
Ruimte Resonans, Zuidstationsstraat 20, Gent. 
Prijs: € 5,00.

Najaar 2019, Tao van de man, Antwerpen.
5 lessen op zaterdag, 1 keer per 2 à 4 weken. 

Data: 
26 oktober, 9 en 23 november, 14 december en 18 januari 2020.  
Tijd: 10.00 – 17.00 uur.
Locatie: De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, Deurne (Antwerpen). 
Open les: 26 oktober, prijs 80 euro. Overige 4 lessen: prijs 300 euro, (inclusief tekst- en audiobestanden en 21 procent btw).

  

 

 

Op zoek naar Healing Tao, Tao lessen of Tao voor de man in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.