Healing Tao

TAO basis
TAO van de man

Healing Tao is gebaseerd op een eeuwenoude taoïstische traditie uit China. De verbinding met de natuur staat hierin centraal, vertaald in de 5 elementen: kwaliteiten van energie die overal in en om ons zijn terug te vinden. Het menselijk lichaam is voor de Taoïst een afspiegeling van het grote geheel, het heeft dezelfde krachten in zich als het universum en de aarde.

In de Tao lessen ligt het accent op het weer in contact brengen van lichaam en geest met die krachten om ons heen. 

 

Ik waardeer de rustige wijze waarop je de lessen geeft. Je geeft ruimte en kleuren aan de begrippen en je herhaalt het dikwijls, wat voor mij zeer goed is. Louis

 

De rustige, verstilde oefeningen brengen mij in bewust contact met mijn lichaam. Innerlijke spanningen lossen op: mijn leven krijgt meer glans en lichtheid.” Marieke, docent Engels.

 Praktische info

Tao van de Man, Online vervolg, 5 x tweewekelijks op maandagavond 
Vervolg op de 5-delige februari-reeks met ruimte voor onderwerpen uit de Healing Love. 
Wanneer:  1, 15 en 29 maart, 12 en 26 april.
Tijd: 19.30 – 21.00u (anderhalf uur)
Prijs: €110,  (inclusief  btw, tekst en beeldmateriaal) 

Elke les biedt een mix van chi kung/meditatie/rust/theorie.
Er zal voldoende ruimte zijn voor jouw inbreng en/of vragen en wensen.
 

Tao van de man, individueel of in kleine groep
Wanneer: individuele begeleiding afgestemd op jouw niveau.  
Prijs: € 70 (sessies van 1 uur) of € 95 (anderhalf uur).
Groepssessies: wanneer je met vrienden of andere mannen deelneemt, daalt je prijs, want uurtarief gedeeld door aantal deelnemers.  

Tao van de Man, Online, 5 x op maandagavond

Transformatie van de mannelijke seksuele energie. 

Intensieve onlinecursus met eeuwenoude taoïstische technieken en krachtige meditaties. Alleen voor mannen!

Een groot deel van de les is ingeruimd om jou kennis bij te brengen van taoïstische technieken om seksuele energie om te zetten in vitaliteit. Je leert hoe je je seksuele essentie bij je kunt houden door je bewustzijn en controle over je ejaculatie te vergroten. Daardoor behoud je  kostbare levensenergie die je in je lichaam leert circuleren. Je kunt zo op den duur ook intensere orgastische lichaamservaringen hebben.

Belangrijk is dat je meer voeling gaat krijgen met je lichaam. Als je langere tijd traint ontwikkel je een energetisch open en transparant lichaam, met een ijzersterke structuur en verbonden met je hart. Jouw hele lichaam wordt jouw zwaard. Deze online training biedt je daarvoor de juiste handvatten.

Veel mannen hebben seksuele fixaties of verslavingen. Door beoefening van de technieken uit de cursus ontvouwt zich langzaamaan iets in jou dat sterker is dan je drift. Je komt meer in rust – niet berusting!- en harmonie met jezelf en kunt je een vrijer en blijer mens gaan voelen.

Je leert in deze onlinecursus de basismeditaties en oefeningen uit de Tao-training, waaronder het balanceren van je emoties via specifieke bewegingen en klank. 

We oefenen uitgebreid deze technieken en je krijgt hierop direct feedback, zodat je er op de juiste wijze mee aan de slag kunt. Je houdt je kleding aan. Tekstmateriaal en audio- en beeldbestanden (Zoom) ondersteunen je bij het oefenen tussen de trainingsdagen door.

Ben je toe aan een nieuwe stap? Dan heeft deze training je zeker veel te bieden.

Meer lezen?
Van Stress naar Evenwicht, Mantak Chia.
Taoïstische geheimen der liefde 1, Transformatie van de mannelijke seksuele energie. Mantak Chia en Michael Winn. 
De multi-orgastische man, moderne taoïstische liefdestechnieken voor de man, Mantak Chia & Douglas Abrams Arava.

Wanneer: Individueel of in kleine groep, afgestemd op jouw niveau en mogelijkheden 
Prijs: € 70 per uur of € 95 per anderhalf uur.
Groepssessies: als je met vrienden of andere mannen deelneemt, daalt je prijs want uurtarief gedeeld door aantal deelnemers.

 

Tao basis, Online

Laagdrempelinge onlinecursus met eeuwenoude taoïstische technieken en krachtige meditaties voor iedereen.
Als reeks of als losse lessen

Wat ga je leren?

Hoe kom je op een zachte manier weer in contact met je lichaam en je levensstroom? Het op oude taoïstische kennis gebaseerde Healing Tao biedt je daarvoor de juiste tools. Met eenvoudige en effectieve oefeningen (chi kung) en geleide meditaties ruim je blokkades op en leer je geleidelijk de verbinding met je lichaam te herstellen. Door het cultiveren van een innerlijke glimlach ga je oude patronen van wilskracht loslaten en komt er ruimte om te zijn wie je ten diepste bent. 

Voor wie?

  • Voor wie open en klaar is voor wezenlijke verandering.
  • Als je je energetische bewustzijn wilt ontwikkelen.
  • Als je eenvoudige basiskennis uit de Chinese geneeskunde wilt leren.
  • Als je diepe rust wil gaan ervaren.
  • Als je op zoek bent naar een eenvoudig en bezield leven.

Deze online Basiscursus is als gehele reeks te volgen, of op basis van losse lessen.

Wanneer: nadere informatie volgt binnenkort
Tijd: 
Prijs: €15 

“De training is een verrijking van mijn leven. Het zijn momenten om volledig in contact te komen met mijzelf. En met de energie die mij voedt en in mij circuleert. Mijn kijk op seksualiteit is veranderd door deze cursus.” 
Henk, docent.

“De cursus is voor mij een belangrijk rustpunt in mijn zeer drukke leven. Ik leer beter te voelen in mijn lichaam en word me bewust van energie.”  
Emiel

 

“De kunst van een goede marathon lopen is vooral een energievraagstuk. De Tao-les helpt me daarbij enorm. Dankzij de oefeningen heb ik heerlijk kunnen lopen zonder al teveel energie te verliezen”                                                       
Martijn, ondernemer.

Op zoek naar Healing Tao, Tao lessen of Tao voor de man in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.