Healing Tao

        Tao van de man, tweewekelijkse reeks voor mannen (scroll omlaag)
 
Healing Tao is gebaseerd op een eeuwenoude taoïstische traditie uit China. De verbinding met de natuur staat hierin centraal, onder meer vertaald in de 5 elementen: kwaliteiten van energie die je terugvindt in de natuur.

Afspiegeling
Het menselijk lichaam is voor de Taoïst een afspiegeling van het grote geheel, het heeft dezelfde krachten in zich als het universum en de aarde.

Worden wie je al was
In de Tao lessen ligt het accent op het weer in contact brengen van lichaam en geest met die krachten om ons heen. Zo kun je weer worden wie je in wezen altijd al was.

Ik waardeer de rustige wijze waarop je de lessen geeft. Je geeft ruimte en kleuren aan de begrippen en je herhaalt het dikwijls, wat voor mij zeer goed is. Louis

 

De rustige, verstilde oefeningen brengen mij in bewust contact met mijn lichaam. Innerlijke spanningen lossen op: mijn leven krijgt meer glans en lichtheid.” Marieke, docent Engels.

Praktische info 

Tao van de Man,  

Ook welkom als je al eerder bij mij deze lessen volgde. 
Wanneer:  individuele consulten op afspraak.
Tijd:  1 uur.
Prijs: € 70, 
 

Scroll omlaag voor meer info. 

Tao chi kung, ochtendreeks voor iedereen, online 

Wanneer:  wekelijks op donderdagochtend 
Tijd: 08.00 – 9.00u  
Prijs: Donatiebasis

Tao van de Man, Online, 5 x op maandagavond

Transformatie van de mannelijke seksuele energie. 

Intensieve onlinecursus met eeuwenoude taoïstische technieken en krachtige meditaties. Alleen voor mannen!

Controle
Een groot deel van de les is ingeruimd om jou kennis bij te brengen van taoïstische technieken om seksuele energie om te zetten in vitaliteit. Je leert hoe je je seksuele essentie kunt behouden door je bewustzijn en controle over je ejaculatie te vergroten.

Kostbare energie
Je behoud daardoor kostbare levensenergie die je in je lichaam leert circuleren. Je kunt zo op den duur ook intensere orgastische lichaamservaringen hebben.

IJzersterk
Belangrijk is dat je meer voeling gaat krijgen met je lichaam. Als je langere tijd traint ontwikkel je een energetisch open en transparant lichaam, met een ijzersterke structuur en verbonden met je hart. Jouw hele lichaam wordt jouw zwaard. Deze online training biedt je daarvoor de juiste handvatten.

Fixaties
Veel mannen hebben seksuele fixaties of verslavingen. Door beoefening van de technieken uit de cursus ontvouwt zich langzaamaan iets in jou dat sterker is dan je drift. Je komt meer in rust – niet berusting!- en harmonie met jezelf en kunt je een vrijer en blijer mens gaan voelen.

Bewegingen
Je leert in deze onlinecursus de basismeditaties en oefeningen uit de Tao-training, waaronder het balanceren van je emoties via specifieke bewegingen en klank. 

Feedback
We oefenen uitgebreid deze technieken en je krijgt hierop direct feedback, zodat je er op de juiste wijze mee aan de slag kunt. Je houdt je kleding aan. Tekstmateriaal en audio- en beeldbestanden (Zoom) ondersteunen je bij het oefenen tussen de trainingsdagen door.

Ben je toe aan een nieuwe stap? Dan heeft deze training je zeker veel te bieden.

Meer lezen?
Van Stress naar Evenwicht, Mantak Chia.
Taoïstische geheimen der liefde 1, Transformatie van de mannelijke seksuele energie. Mantak Chia en Michael Winn. 
De multi-orgastische man, moderne taoïstische liefdestechnieken voor de man, Mantak Chia & Douglas Abrams Arava.

Tao chi kung

Online reeks voor iedereen

Laagdrempelinge onlinecursus met eeuwenoude taoïstische technieken en krachtige zelfmassages voor iedereen.

Wat ga je leren?
Hoe kom je op een zachte manier weer in contact met je lichaam en je levensstroom?

Rijke Tao-ervaring
Vanuit mijn 25 jaar rijke Tao-ervaring bied ik je pareltjes van oefeningen. Met eenvoudige en effectieve bewegingen (chi kung) en zelfmassages ruim je blokkades op, ontspan je en leer je de verbinding met je lichaam te herstellen.

Glimlach
Door het cultiveren van een innerlijke glimlach ga je oude patronen van wilskracht loslaten en komt er ruimte om te zijn wie je ten diepste bent. 

Voor jou?
*   Je wilt je energetisch bewustzijn ontwikkelen
*   Je bent open voor wezenlijke verandering
*   Je wilt ondersteunende oefeningen bij fysieke klachten
*   Je bent geïnteresseerd in de Chinese geneeskunde
*   Je verlangt 
naar een eenvoudig en bezield leven.

Deze online basiscursus is te volgen op basis van donatie.

 

Praktische info

Wanneer: wekelijks donderdagochtend 
Data: Vanaf 8 september 2022
Tijd: 08.00 – 9.00u  
Prijs
: donatiebasis, wat je kan missen tussen 1 en 15 euro
 

“De training is een verrijking van mijn leven. Het zijn momenten om volledig in contact te komen met mijzelf. En met de energie die mij voedt en in mij circuleert. Mijn hele seksualiteit is veranderd door deze cursus.” 
Henk, docent.

“De cursus is voor mij een belangrijk rustpunt in mijn zeer drukke leven. Ik leer beter te voelen in mijn lichaam en word me bewust van energie.”  
Emiel

 

“De kunst van een goede marathon lopen is vooral een energievraagstuk. De Tao-les helpt me daarbij enorm. Dankzij de oefeningen heb ik heerlijk kunnen lopen zonder al teveel energie te verliezen”                                                       
Martijn, ondernemer.

Op zoek naar Healing Tao, Tao lessen of Tao voor de man in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.