Healing Tao

Voor Tao van de man en Levenskrachtritueel scroll omlaag

Healing Tao is gebaseerd op een eeuwenoude taoïstische traditie uit China. De verbinding met de natuur staat hierin centraal, vertaald in de 5 elementen: kwaliteiten van energie die overal in en om ons zijn terug te vinden. Het menselijk lichaam is voor de Taoïst een afspiegeling van het grote geheel, het heeft dezelfde krachten in zich als het universum en de aarde.

In de Tao lessen ligt het accent op het weer in contact brengen van lichaam en geest met die krachten om ons heen.

 

“De rustige, verstilde oefeningen brengen mij in bewust contact met mijn lichaam. Innerlijke spanningen lossen op: mijn leven krijgt meer glans en lichtheid.”
Marieke, docent Engels.

Healing Tao > Tao van de Man, Online.

Transformatie van de mannelijke seksuele energie. 

Intensieve onlinecursus met eeuwenoude taoïstische technieken en krachtige meditaties. Alleen voor mannen!

Een groot deel van de les is ingeruimd om jou kennis bij te brengen van taoïstische technieken om seksuele energie om te zetten in vitaliteit. Je leert hoe je je seksuele essentie bij je kunt houden door je bewustzijn en controle over je ejaculatie te vergroten. Daardoor behoud je  kostbare levensenergie die je in je lichaam leert circuleren. Je kunt zo op den duur ook intensere orgastische lichaamservaringen hebben.

Belangrijk is dat je meer voeling gaat krijgen met je lichaam. Als je langere tijd traint ontwikkel je een energetisch open en transparant lichaam, met een ijzersterke structuur en verbonden met je hart. Jouw hele lichaam wordt jouw zwaard. Deze onlinetraining biedt je daarvoor de juiste handvatten.

Veel mannen hebben seksuele fixaties of verslavingen. Door beoefening van de technieken uit de cursus ontvouwt zich langzaamaan iets in jou dat sterker is dan je drift. Je komt meer in rust – niet berusting!- en harmonie met jezelf en kunt je een vrijer en blijer mens gaan voelen.

Je leert in deze onlinecursus de basismeditaties en oefeningen uit de Tao-training, waaronder het balanceren van je emoties via specifieke bewegingen en klank. 

We oefenen uitgebreid deze technieken en je krijgt hierop direct feedback, zodat je er op de juiste wijze mee aan de slag kunt. Tekstmateriaal en audio- en beeldbestanden (Zoom)  ondersteunen je bij het oefenen tussen de trainingsdagen door.

Ben je toe aan een nieuwe stap? Dan heeft deze training je zeker veel te bieden.

Meer lezen?

Van Stress naar Evenwicht, Mantak Chia.

Taoïstische geheimen der liefde 1, Transformatie van de mannelijke seksuele energie. Mantak Chia en Michael Winn.              

De multi-orgastische man, moderne taoïstische liefdestechnieken voor de man, Mantak Chia & Douglas Abrams Arava.

Online training 2020
Open les: 
Wanneer: maandag 25 mei
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Prijs: € 20,00

5-delige vervolgreeks:
Wanneer: maandag 8 juni t/m 6 juli 2020
Tijd: 19.00 – 22.00 uur.
Prijs: € 225,00 hele reeks van 5 lessen (inclusief 21 procent btw en tekst en audiomateriaal).

Levenskrachtritueel, meditatie in beweging 

Online op woensdagochtend

Het Levenskrachtritueel is een serie eenvoudige, zachte bewegingen in de vorm van symbolen. Je kunt de symbolen zien als gecomprimeerde energie. Door je ermee te verbinden kom je in diepere bewustzijnslagen, de subtielere energieën van Leven, met dat wat we in oorsprong zijn. 

De bewegingen kun je staand of zittend doen. Het Levenskrachtritueel is een meditatie in beweging en kan voelen als een gebed, omdat je je verbindt met de heilige geometrie van de schepping.

In deze periode, waarin velen worden geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven, kan het Levenskrachtritueel je energieveld ruim houden. Door je meer en dieper te verbinden met de verfijnde energieën kun je op den duur merken dat niet jij de bewegingen maakt, maar dat ze als het ware worden gemaakt. Eenvoudig door je te verbinden met de symbolen. Magisch en tegelijk doodgewoon, want het is jouw, onze, natuur.  

In totaal zijn er circa 15 bewegingen, die zowel uit Oosterse als Westerse spirituele tradities voortkomen. Het Levenskrachtritueel is ontwikkeld door de alchemist Dirk Oellibrandt. Bij hem ben ik gecertificeerd tot leraar.

In een serie van 8 online lessen van 45 minuten leer je stap voor stap een groot aantal symbolen van het Ritueel. Ik geef toelichting, en we gaan vooral de meditatieve bewegingen samen doen. 
 
Wanneer: 8 keer op woensdagochtend van 13 mei t/m 1 juli
Tijd: 08.00 – 08.45 uur.
Prijs 120,00 
Aanmelden: vóór woensdag 13 mei.

Mocht je een (paar) keer niet kunnen op deze tijd, dan kun je de sessie naderhand in je eigen tijd volgen via de link die ik je stuur.
Het is voor de online lessen wel nodig dat je een computer of tablet hebt met camera en microfoon.

Voor een korte impressie klik op: https://www.youtube.com/watch?v=zcsvmsNsguU

 

 

“De training is een verrijking van mijn leven. Het zijn momenten om volledig in contact te komen met mijzelf. En met de energie die mij voedt en in mij circuleert. Mijn kijk op seksualiteit is veranderd door deze cursus.” 
Henk, docent.

“De cursus is voor mij een belangrijk rustpunt in mijn zeer drukke leven. Ik leer beter te voelen in mijn lichaam en word me bewust van energie.”  
Emiel

 

“De kunst van een goede marathon lopen is vooral een energievraagstuk. De Tao-les helpt me daarbij enorm. Dankzij de oefeningen heb ik heerlijk kunnen lopen zonder al teveel energie te verliezen”                                                       
Martijn, ondernemer.

Praktische info

Tao van de man Onlinetraining juni 2020 
Open les: 
Wanneer: maandag 25 mei
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Prijs: € 20,00 (inclusief 21% btw)

5-delige Online Vervolgreeks:
Wanneer: maandag 8 juni t/m 6 juli 2020
Tijd: 19.00 – 22.00 uur.
Prijs: € 225,00 hele reeks van 5 lessen (inclusief 21 procent btw en tekst en audiomateriaal).

Levenskrachtritueel, Online meditatie in beweging
Wanneer: 8 keer op woensdagochtend van 13 mei t/m 1 juli
Tijd: 08.00 – 08.45 uur.
Prijs: 
120,00 
Aanmelden: vóór woensdag 13 mei.

Op zoek naar Healing Tao, Tao lessen of Tao voor de man in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.