Healing Tao

 

Healing Tao is gebaseerd op een eeuwenoude taoïstische traditie uit China. De verbinding met de natuur staat hierin centraal, vertaald in de 5 elementen: kwaliteiten van energie die overal in en om ons zijn terug te vinden. Het menselijk lichaam is voor de Taoïst een afspiegeling van het grote geheel, het heeft dezelfde krachten in zich als het universum en de aarde.

In de Tao lessen ligt het accent op het weer in contact brengen van lichaam en geest met die krachten om ons heen.

 

“De rustige, verstilde oefeningen brengen mij in bewust contact met mijn lichaam. Innerlijke spanningen lossen op: mijn leven krijgt meer glans en lichtheid.”
Marieke, docent Engels.

Healing Tao > Tao van de Man, Amsterdam – Antwerpen.

Transformatie van de mannelijke seksuele energie. 

Intensieve basiscursus met eeuwenoude taoïstische technieken en krachtige meditaties. Alleen voor mannen!

Een groot deel van de les is ingeruimd om jou kennis bij te brengen van taoïstische technieken om seksuele energie om te zetten in vitaliteit en gezondheid. Dit houdt in dat je leert hoe je je ejaculatie kunt uitstellen of stoppen. Je behoudt daardoor kostbare levensenergie die je in je lichaam leert circuleren. Je kunt zo ook intensere orgastische lichaamservaringen hebben.

Belangrijk is dat je meer voeling gaat krijgen met je lichaam. Als je langere tijd traint ontwikkel je een energetisch open en transparant lichaam, met een ijzersterke structuur en verbonden met je hart. Jouw hele lichaam wordt jouw zwaard. Deze training biedt je daarvoor de juiste handvatten.

Veel mannen hebben seksuele fixaties of verslavingen. Door beoefening van de technieken uit de cursus ontvouwt zich langzaamaan iets in jou dat sterker is dan je drift. Je komt meer in rust – niet berusting!- en harmonie met jezelf en kunt je een vrijer en blijer mens gaan voelen.

Je leert in deze praktische cursus de basismeditaties en oefeningen uit de tao-training, waaronder het balanceren van je emoties via specifieke bewegingen en klank. 

We oefenen uitgebreid deze technieken en je krijgt hierop direct feedback, zodat je er thuis op de juiste wijze mee aan de slag kunt. Tekstmateriaal en audiobestanden ondersteunen je bij het oefenen tussen de trainingsdagen door.

Ben je toe aan een nieuwe stap? Dan heeft deze training je zeker veel te bieden.

Meer lezen?

Van Stress naar Evenwicht, Mantak Chia.

Taoïstische geheimen der liefde 1, Transformatie van de mannelijke seksuele energie. Mantak Chia en Michael Winn.              

De multi-orgastische man, moderne taoïstische liefdestechnieken voor de man, Mantak Chia & Douglas Abrams Arava.

Introductiedag
Wanneer: zaterdag 1 februari 2020
Tijd: 10.00 – 17.30 uur.
Waar: Okido yoga studio, Van Ostadestraat 387, nabij Amstel rivier. 
Prijs: € 95,00 (inclusief 21 procent btw en tekst en audiomateriaal).

Tweewekelijks op woensdagavond voorjaar 2020
Nadere informatie verschijnt binnenkort

Winter – Water – Nieren Workshop Amsterdam 

Relax en laad jezelf op. Wees lief voor je nieren.

De nieren zijn volgens de oude Chinese geneeskunde de organen die bij de winter horen en jou van basisenergie voorzien. Ze zijn verbonden met het waterelement. Gezonde nieren houden van winterse frisheid en geven je levensenergie. Je kunt ze beschouwen als batterijen. Maar met onze moderne, westerse manier van leven putten we onze vitale organen makkelijk uit en raakt onze energie snel op. Niet meer tot rust kunnen komen en burn out zijn typische symptomen van ‘’lege’’ nieren.

In een praktische workshop neemt Tao-teacher Koen Tangelder je mee in enkele eenvoudige maar  effectieve oefeningen en meditaties om je dieper met je nieren te verbinden. Je leert hoe je écht tot rust kunt komen en hoe je op een natuurlijke manier je batterijen kunt opladen.

Enkele oefeningen krijg je op audiobestand, zodat je er thuis direct mee aan de slag kunt!

Wanneer: woensdag 22 januari 2020
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Waar: Kraijenhoffstraat 139-B, Amsterdam.
Prijs: 25 euro, inclusief 21 % btw.
Inschrijven: via Conscious Invitations

“De training is een verrijking van mijn leven. Het zijn momenten om volledig in contact te komen met mijzelf. En met de energie die mij voedt en in mij circuleert. Mijn kijk op seksualiteit is veranderd door deze cursus.” 
Henk, docent.

“De cursus is voor mij een belangrijk rustpunt in mijn zeer drukke leven. Ik leer beter te voelen in mijn lichaam en word me bewust van energie.”  
Emiel

 

“De kunst van een goede marathon lopen is vooral een energievraagstuk. De Tao-les helpt me daarbij enorm. Dankzij de oefeningen heb ik heerlijk kunnen lopen zonder al teveel energie te verliezen”                                                       
Martijn, ondernemer.

 

Praktische info

Voorjaar 2020, Amsterdam
Introductiedag
Wanneer: zaterdag 1 februari
Tijd: 10.00 – 17.30 uur.
Waar: Okido yoga studio, Van Ostadestraat 387, nabij Amstel rivier. 
Prijs: € 95,00 (inclusief 21 procent btw en tekst en audiomateriaal).

Winter – Water – Nieren Workshop Amsterdam
Wanneer: woensdag 22 januari 2020
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Waar: Kraijenhoffstraat 139-B, Amsterdam
Prijs: 25 euro, inclusief 21 % btw
Inschrijven:  via Consious Invitations 

Najaar 2020, Amsterdam en Antwerpen
Jaartraining Tao van de Man
8 zaterdagen najaar 2020 en voorjaar 2021
Nadere informatie verschijnt binnenkort

 

 

  

 

 

Op zoek naar Healing Tao, Tao lessen of Tao voor de man in Amsterdam? Move2Tao is gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord Holland. Vanuit heel Nederland en België ontvangen we cursisten voor workshops. Bijvoorbeeld uit Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Utrecht. Cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.